Handboek voor lesbo’s

Bij sommige vriendinnen van mij zie ik wel eens zo’n boek staan. Het is een roze boek en is, geloof ik, een of ander lesbo-bijbel of zo. Ik heb geen idee wat er in staat.. tot nu toe heb ik aardig de weg weten te vinden. Ik zit mij echt te bedenken wat erin zou kunnen staan 😐 misschien toch eens mijn neus erin steken, misschien mis ik wel wat!!

Heeeeeel vroeger had je onder de homo’s van die zakdoek tekens.. ik weet niet precies of het de kleur was of dat het afhing van de achterzak waarin je ‘m stopte en dat betekende dan iets als: “Ik heb zin in een wip!” of “Ik zoek een leuke date!” of “Ik doe het veilig.” Neh, zulke sein-communicatie hebben we niet of ik heb ‘t gemist. Wat hebben we wel dan? Geen idee, ik loop al wat jaartjes rond, maar ik heb nog geen geheime-lesbische-club ontdenkt. Misschien wel omdat ie geheim is 😎

Moet je eens indenken.. in een tijd, dat het openene wat er nu toch wel is, dat het er nog niet was. Dat er een of andere vrouwenfeest is en je eerst 4x op de deur moet kloppen (en niet 3x). En dan gaat er een luikje open en een stem vraagt: “Wat is het wachtwoord?” En je denkt: “Ik heb geen idee…” 😯

Kijk! Dan is het handig om zo’n handboek bij de hand te hebben!

Ik denk wel dat er soms wat ongesproken regels zijn… afhankelijk van de vriendenkring. Bijvoorbeeld je gaat niet met de ex van een vriendin zitten shaggen. Mijn vriendinnen zijn mijn vrienden, no relationship or hanky panky material. Dan weer er zullen vast wel van die groupies zijn die elkaar of allemaal een of andere meid afwerken. Iew.. moet er niet aan denken 😕

Oh.. en je moet natuurlijk echt één keer in je leven naar Lesbos geweest zijn 😀 Pas dan, dan ben je écht een gezegend lesbienne!

 


Lesbisch zijn

View Results

Laden ... Laden ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.