Even overdenken

Zo het is 1 uur zondag ochtend, ik zit bij een vuurtje midden in het bos, voorzien van een alcoholisch drankje en goed gezelschap. (Oh, het eerste cocktail slachtoffer ligt al op bed.)

Ondertussen zit ik de afgelopen jaar te overdenken, zo’n typisch bezigheid als je naar een intens vuurtje kijkt met een glaasje op. Het is nu precies een jaar geleden dat ik een fantastische vrouw verkering vroeg. (Leek me wel leuk, had nog nooit verkering gehad 😎 ) Super fijne tijd gehad, kort maar krachtig en het lijkt nu alweer jaren geleden. Ze is nu eigenlijk verdwenen uit mijn leven. Popt er opeens de titel ‘Dust in the Wind’ in mijn hoofd op.

Het leven gaat door; ben weer begonnen met bloggen en op een gegeven moment dacht ik: ik ga weer daten!

Hoppa via internet, hoe makkelijk kan ‘t wezen, toch?? Drama!!! Ik ben gewoon een total failure qua daten, word er super nerveus van, ik herken mijzelf niet! Dus het internet daten laat ik maar even links liggen.. gewoon real life proberen! Dus ik begeef mij weer eens in het uitgaansleven.

Misschien moet ik van die one-liners in gaan studeren of zo, het gaat mij gewoon niet zo goed af. Vrijdag was ‘t : “Mag ik je een vraag stellen? Ben jij zo arrogant als je eruit ziet?” Geen idee hoe ik het bedenkt.. 😯 maar kom op! Toen ik ‘t zei kon ik me wel voor de kop slaan! Nee, ik heb geen mep gekregen en zelfs een leuk gesprek gehad en gedanst. Alleen weer vergeten om haar nummer te vragen.. soms word ik zo moe van mijzelf 😐

Dus als jij denkt dat je niet goed in versieren of daten bent, je bent niet de enige. Misschien moet ik op cursus of ik moet dat versieren gewoon aan de ander overlaten, ik heb andere kwaliteiten 😉

 


Als ik een vrouw tegen wil komen dan

View Results

Laden ... Laden ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.