Een avondje stappen

Ik ben oud… oké qua aantal lentes dat ik op deze aarde heb doorgebracht ben ik inderdaad oud. Voor de rest voel ik mij een jaartje of… 28 of misschien 30. En zo zie ik er ook uit… met als gevolg dat afgelopen avond enkele jonge dames om mij heen dartelden. Ik hou opzich wel van een goed gesprek, dus onder het genot van een drankje vroeg ik er een (22 jaar) waarom ze vrijgezel was. Nou, ze had wel wat met een meid gehad maar die was onzeker en haar ouders wisten het nog niet dat ze lesbisch was. Mijn gesprekspartner vond het maar niets die onzekerheid en had het uit gemaakt na 2 jaar. Een andere meid van 26 is haar bi-kant aan het ontdekken en meende dat dat ook wel kon met het 10de biertje op.. okay.. ze is een mooie vrouw, maar die zien er dronken echt niet aantrekkelijk uit, half struikelend over d’r eigen voeten. Ook liep er een 18-jarige rond.. die gewoon rond liep. Ik vroeg haar waarom ze niet bij een of ander groepje jonge dames zat, ze was net nieuw in het landje d’r homos en lesbo’s en moest d’r draai nog vinden.

Dat waren de jonkies en voor de oudjes geldt precies hetzelfde. Een hing rond een andere vrouw, waarom? Nou, omdat ze gewoon op een fijne wip hoopt die avond… ik vermoed dat ze de avond toch alleen heeft gespendeerd. Verder staren 2 verliefde ogen van een dame naar een dansende vrouw, die dame waagt het om een telefoonnummer te scoren… zonder succes. En dan hebben we nog de versierder… dansend en sjansend over die dansvloer.. trekt vrouwen van de barkruk af en danst er even hartstochtelijk mee om ze dan weer verloren en alleen verder te laten dansen. Dat terwijl de versierder een ander diep in de ogen aankijkt, lacht naar haar en de dansvloer op trekt.

Al met al.. was het wel een interessante avond 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.