De eerste kus met een vrouw

Voor iedereen anders… de ene uit puur nieuwsgierigheid met een vriendin, de andere uit liefde voor het meisje dat ze pas ontmoet heeft.

Voor mij was het nieuwsgierigheid. Spannend maar zonder liefde… nah ja, zonder liefde… Ik geef wel veel om haar. Mijn eerste kus was met een vriendin van de middelbare school. Net voor mijn 19de verjaardag, op een dinsdag (dat weet ik nog wel). Ons afvragend hoe het zou zijn om met een vrouw te kussen vroeg ze of ik ‘t wilde weten. Natuurlijk wilde ik ‘t weten! Dus ze kwam bij me zitten… ghehe alle twee kauwgum erbij.. Elkaar aankijkend.. toch maar kauwgum weg gedaan en we kusten. Er ging een wereld voor mij open! Geen stoppelbaard of ruw gekus.. fantastisch gewoon. Hoeveel tederheid, spanning.. trillende lippen.. wow!

Hoe dan zo’n kus enkele dagen later gewoon nog door je hoofd kan zweven. Ja, dat was ‘t gewoon helemaal, dus kus van een vrouw.

Hoe was jullie eerste ervaring?

Trouwens.. het sneeuwt!!! Heerlijk… time for romance… ghehehe! Lopen door een besneeuwd bos of op de veluwe.. mooi, mooi!!

47 Replies to “De eerste kus met een vrouw”

 1. Ik denk dat ieder persoon zich wel een beetje nieuwsgierig voelt naar hetzelfde geslacht. Ik voel me aangetrokken tot mannelijke/stoere jongens. (Ik ben 16 bijna 17) Ik kan meestal ook veel betere vriendschappen met jongens hebben dan met meisjes. Meeste meisjes die ik tegen kom zijn allemaal iets te…. meisje haha. Druk met hun uiterlijk bezig enzo. Niet alle meiden. Maar wel veel.

  Ondanks dat ik geen aantrekking voel tot vrouwen en hoe ze zijn. Betrap ik mijzelf er toch altijd op dat de fantasie van met een vrouw zoenen (en meer) veel nieuwsgierigheid opwekt. Maar als ik vrouwen zie voel ik daar helemaal niks bij.
  Maar een stoere vent daar in tegen…

 2. Hallo,

  Ik zag deze rubriek en dacht aan mijn eerste lesbische kus enkele jaren geleden. Ik was vroeger eerder gekend als een beetje een ‘jongensgek’ dat wou zeggen dat ik eigenlijk altijd wel een 2de en 3de keuze in de rij had staan als mijn huidig vriendje me begon te vervelen. Er was maar 1 probleem, kussen en voelen enzo vond ik allemaal wel leuk, maar ik wou nooit verder gaan. Eerst dacht ik dat ik gewoon de juiste jongen nog niet had tegen gekomen.

  Op een dag zei mijn zus me dat ze verliefd was geworden op een meisje in de klas. Ik reageerde heel rustig en was vooral nieuwsgierig. Dat vond ze in eerste instantie wel heel leuk en ik steunde haar heel erg, tot ze me vroeg of ik mee wou gaan naar een holebi party. Dat vond ik zo spannend! Ondertussen was het meisje uit haar klas haar vriendin geworden. Ik was heel nerveus en toen ik binnen kwam bestelden we ons meteen een pintje (biertje) Een paar vriendinnen van mijn zus haar vriendin kwamen bij ons staan. 1 ervan vroeg of ik al iemand leuk had gezien ( ervan uit gegaan dat ik lesbisch was) en ik zei ja. (wat the hell was ik aan het doen) Ze vroeg geïnteresseerd wie het was. Ik zei dat ik haar ten slow zou vragen als er een liedje was (haha, op die party deed men dat nog ja) De avond ging verder en ik praatte met nog redelijk was meisjes. Toen ging ik naar de wc, en toen het eindelijk mijn beurt was begon er een slow te spelen. ik dacht ‘shit’ daar gaat mijn kans! Maar ik kwam terug en het meisje van eerder vroeg me met wie ik had gedanst dan? De 2de slow begon en ik zei: “nog met niemand, maar wil jij met mij dansen?” Ze liet haar pintje gewoon vallen op de grond (ik verzin het niet) en even later stond ik met haar te dansen op een redelijk sensuele manier. Na het liedje gingen we op een bankje zitten en begonnen we te kussen. Mijn hart sloeg door mijn keel, ik voelde het tintelen over mijn hele lichaam, voor het eerst voelde ik wel de drang om verder te gaan. Ze was zo zacht, ons tongen streelden elkaar en hoe meer we zoenden, hoe intenser het werd. Maar we waren op een party, en zoveel moed had ik toen niet om verder te gaan.

  Mijn zus stond te glunderen en zei me dat we door moesten gaan naar huis. Ik ging gewoon mee zonder nog gedag te zeggen (ik wist niet goed wat te zeggen). In de auto zei mijn zus : “eindelijk heb je het door van jezelf! Maar heb je je telefoon nr gegeven aan dat meisje?” Nee, dat had ik dus niet… maar ik dacht, als ze de vriendin van mijn zus kent, zal ze wel aan mijn nr geraken als ze me echt nog een keer wilt zien.

  Enkele dagen later zaten mijn ouder met een bende aan tafel van de godsdienstgroep (mijn vader is godsdienstleeraar) toen er gebeld werd. Mijn moeder riep me en ik kwam naar beneden. Er was iemand aan de telefoon voor me. Ik nam op en mijn hoofd werd knalrood! Alle godsdienstige ogen op mij gericht vluchtte ik met de telefoon naar de keuken om verder te praten. Toen maakten we een afspraak voor een date en we waren zo ongeveer een jaartje samen 🙂 Dat was mijn eerste openbaring 🙂

 3. halloo ,
  ik ben nu 13 en zal mijn verhaal ook even vertellen.
  ik stond met het meisje waar ik voor het eerst mee heb gezoend heel normaal te praten met haar vraagt ze ineens of ik ook op vrouwen val ,maar ik was daar helemaal nog niet mee bezig
  later die week heb ik veel erover nagedacht en zei tegen haar :ik heb buikpijn. toen zij zei: kusje dr op? dus toen spraken we af en ze we zaten onder een brug en ze kwam telkens meer naar me toe (zij was er trouwens allang voor uitgekomen dat ze pot was) en ze legde telkens een hand op me been en begon me te strelen…
  toen ik weg ging kreeg ik een kusje
  later sprak ik nog een x met haar af en was ze me al de hele avond kusjes aan het geven en zaten we tegen elkaar aan ,ik wou dat het nu nog zo was…en toen stonden we op kroop ze in me armen keek ze me aan en zoende me ^^
  ik was nog nooit zo vrolijk geweest en daarna heeft ze gevraagd of ik spijt had en ik zei nee en zoende ze me nog een aantal keren daarna….dagen vlogen met haar voorbij en ze zoende me elke x en we hadden elkaar al verteld dat we elkaar leuk vonden…. ik wou dat ze nu nogsteeds bij me was maar ze ging 2 week geleden ineens met haar ex……. maar ik was sws te jong ik ben 13 en zij 16 en rookt drinkt en zit aan de drugs dus ik zag het niet zo zitten …..
  die keren daarop kwam ik veel bi

 4. Heey meiden.

  Ik heb wel is een kusje van een meisje gehad maar heb nog nooit echt gezoend met een meid , en nu is mijn vraag hoe voelt dat eigenlijk , en ik zou graag verder met een meisje willen gaan dan alleen kussen, is er iemand die me kan helpen?

 5. ik was 13 toen ik voor het eerst een meisje zoende.. ik had nog maar met 1 jongen gezoend dus zij was mijn tweede. ik zal wel even vertellen hoe het is gegaan :

  we zijn in een korte tijd hele goede vrienden geworden en we knuffelen heel vaak en lopen hand in hand maar we hebben allebei geen gevoelens voor elkaar maar ik voel me wel tot haar aangetrokken, ik bleef bij haar slapen en toen hadden we het over zoenen met een meisje en toen vroeg zei :’ zou jij wel eens met mij willen zoenen ?’ nou ik antwoorden dat ik daar geen bezwaar tegen had/heb. we hebben toen niet gezoend omdat we allebei bang waren dat we gevoelens zouden krijgen en we wilden onze vriendschap niet verpesten,, op msn hadden we het er nog eens over enzo en donderdag was het zover, we zaten nog op school (het was half 5 ong. xD er was bijna niemand meer behalve leraren die vergadering hadden) we zaten op de trap beetje afgelegen en we zatern gewoon te praten, toen keken we elkaar recht in de ogen en kwamen steeds dichterbij ik sloot mijn ogen zij ook en het was geweldig ! de rest van de week heb ik met een glimlach op mijn gezicht gelopen !

 6. Ik weet het nog goed..

  Ik was 16 (Nu inmiddels 24) ik had een meisje leren kennen op het internet,ik had al een paar keer met haar afgesproken en was gezellig altijd leuk auwehoeren, je kent dat wel.. tot ik een keer naar haar toe ging en ik zou savond’s met de trein naar huis gaan, alleen bleek er een bommelding te zijn op het station waar ik ook heen moest.

  Het was in de vakantie en ik mocht daar dus blijven logeren.

  Wij gingen met zijn 2e naar haar kamer.. want het was al laat.
  We zaten op haar bed naast elkaar, we keken mekaar in de ogen, ik had het nog nooit zo warm gehad haha.
  We deden allebei de ogen dicht en voor we het wisten waren we heerlijk aan het zoenen.. en dat terwijl we allebei totaaaal geen ervaring hadden.

  We hebben de hele nacht tege elkaar aangelegen en gezoend.

  Ik heb nu nog een zwak voor der,maar ik denk dat,dat wel normaal is toch je eerste vriendinnetje?

 7. Mijn eerste kus was gewoon goed, het voelde anders dan ik met een jongen had gedaan. helaas had ik niet met haar en ging ze vreemd met mij. Ben er nog steets niet overheen. Maar zal het moeten accepteren.
  xx.

 8. Ik zou ook graag een keer in contact komen met een meisje. Ik heb weleens gezoend met een meisje maar dat is al zo lang geleden en wil graag meer…!

 9. Mijn eerste kus met een meisje was ook meteen mijn eerste kus. zaterdag 1 mei 2010. nog geen tongzoen maar toch kan ik het niet vergeten. dit voelde gewoon juist. ook al ben ik 18 toch vond ik het de moeite waard om te wachten.

 10. Je verhaal spreekt me aan heb ook al eens gezoend met een vrouw ma zou graag eens in contact komen met een vrouw die met mij ook eens wat meer zou willen proberen lijkt mij enorm spannend! x

 11. ik was ook 19 jaar toen kreeg ik de eerst zoen van een meisje een dag later lag ik met haar in bed zalig gewoon met een meisje sex hebben zo graag weer in contakt willen met meisjes of vrouwen

 12. Hai,

  ik had vorige jaar met een meisje gekust..
  ik voel me aangetrokken tot meisjes.

  ik doe zoals andere lesbiennes met haar, handjes etc, maar echte tongzoem zou nog moeten komen, lukt elke x niet want altijd is er iemand bij ons in de buurt,(zit bij haar op school etc..)

  Maar ach hoop dat t nog komt! Voel helemaal perfect by haar.

 13. ik zou zo graag een vriendin willen.
  geen man wijf.
  maar het is zoww moeilijk om iemand tegen t komen waar van jeweet die vind jou leuk jah zei is lesbie…
  ik zou willen da k zo`n rader had..:P

 14. Mijn eerste kus was met mijn beste vriendin we hadden eigenlijk al een tijdje een stiekeme relatie de kus was geweldig!
  Maar na een tijdje gingen we verder .. (een paar weken eigenlijk al) We gingen tongzoenen en daarna voor het eerst met haar het bed in gedoken heerlijk!
  Mijn eerste zoen was zoooooo geweldig!!

  xx

 15. hey de vrouw van de eerste kus ben jij natalie zo ja wil graag in contakt komen met jouw heb een vraag aan jouw heb je ook meer gedaan met je vriendin mvgr jolanda

 16. Ik ben een meisje van 19 bijna 20.Ik heb me altijd al aangetrokken gevoeld voor meide en ik zou wel een relatie willen maar helaas ken ik niemand in me buurt die bi of lesbisch is:(

 17. Mijn eerste zoen met een meisje was ook heerlijk. Het was met een lesbies meisje uit mijn klas(ik wist helemaal niet dat ze lesbies was). We gingen heel gewoon logeren op mijn kamer, en zij sliep naakt. Ik vond dat heel gek maar zij zei dat het veel fijner was om zonder pyama te slapen. Ik ging dus ook naakt slapen, en we kropen steeds dichter bij elkaar. We keken elkaar aan, en schoten toen heel hard in de lach. toen zei ze “Wat zijn we eigenlijk dom aan het doen… Laten we er gewoon voor uit komen dat we elkaar aantrekkelijk vinden!”
  Ik was het met haar eens, en we sliepen de hele nacht bij elkaar. We waren heel intiem, en toen was ook de eerste keer dat ik het heerlijk vond om betast te worden(ze betaste mij namelijk > borsten etc.)We hadden eigenlijk ook een soort sex, maar dat op de meisjes manier. Dat was dus mijn verhaal.
  Groetjes Sarah (nu 15 jaar, toen 14)

 18. ik heb nog nooit Iets sensueels met een meisje gehad, maar amai wat verlang ik ernaar, ik kan er uren over dagdromen en bij het IDEE van een kus zweef ik al, de zoen van mij vriend is ruw 😛 en niet zo heel lekker:(

 19. Bij mijn op school zit er een meisje en daar heb ik echt gevoelens voor maar ik vind het heel erg moeilijk om tegen mijn ouders te vertellen ik ben nou bijna 16 maar ik denk dat het beter is als je ouder bent of als je op je eigen woont dan is het dnek toch wel makerlijk maar binnen kort gaan wij met zijn 2 lekker de heledag weg en dan gaan we misccheint wel lekker kussen ohhh sharon i love you

 20. Mijn aller eerste zoen was met een meisje. Sindsdien niet meer zo lekker gezoent:)
  Veel mannen kunnen niet zoenen.

 21. ik heb wel eens met een vrouw gezoend maar het rare is dat ik een keer dat ook met een man heb gedaan en het was net zo zacht… vreeemd

 22. Hai
  met een meisje zoenen…. IS gewoon het fijnste/romantische/lekkerste/mooiste/liefste/geweldigste gevoel ter wereld!!!!
  meiden zijn zo lief en intens. Een jongen kan daar niet tegen op!!
  G E W E L D I G

  Maar ik zal ff het verhaal vertellen hoe het bij mij ging..

  ik kende haar van een website, en we deden er echt wel een halfjaar over voordat we elkaar eindelijk leren kennen, ik kwam bij haar op bezoek en we waren ZO verlegen, we wisten ook niet echt wat we moesten zeggen enzow, maar opeens vroeg ze of ik een film wilde gaan kijken, en terwijl we een film keken, schuifden we steeds onze handen ietsjes verder naar elkaar toe, de vonk sloeg helemaal over, mijn hart begon te dansen, opeens raakten we elkaars pink aan, mijn hele hart sloeg over, ik vergat alles om me heen, niet normaal zo fijn…. we hadden zeker nog een halfuur (of uur???) zo gezeten en zo fijn…. om zo een film te kijken met een meisje 😉 zo romantisch.
  maar toen… ze keek me aan, en ik haar. steeds stiekem kropen we dichter tegen elkaar aan, en ja hoor, voordat we het wisten sloten we onze ogen en voelde ik haar zachte lippen, ik kon het zelfs niet geloven, wat een fijn gevoel. zo een gevoel vergeet je gewoon nooit weer. nu ben ik 17 en heb ik verkering met haar. we zien elkaar nu ook vaker in het echt. en nu durven we ook meer te zeggen en weten we ook meer van elkaar.

  ZOENEN MET EEN MEISJE. = THE BEST.

 23. Hoii, Allemaal!

  Mijn eerste zoen met een meisje was zalig!
  Zo lief, zo zacht.. ik zweefde helemaal!
  Dat gevoel heb ik bij een jongen nog nooit gehad!
  Ik hou van meiden!!

 24. de eerste zoen van een vrouw was toen ik 16 was. Ze heette ingrid en ik was stapel verliefd op haar.Dat is iets wat je je leven niet meer vergeet

 25. Pfff weet wel dat ik echt helemaal stond te suisen ik was 16 😀 was met het zusje van een vriend van me en nog steeds als ik haar zie krijg ik een big smile op mijn gezicht hahah 😀

 26. Ik ben dagen van slag geweest van mijn eerste zoen. Ookal is het nu meer dan 12 jaar geleden, ik kan er nog steeds met kriebels in mijn maag aan terugdenken…

 27. bij ene kus van een ander meid raak ik helemaal van streek, ben bijna 16 maar weet soms niet wat ik voel. het is zo moeilik als ik dingen voel waar ik geen raad mee weet. voel em fijn als ik met een mesije alleen ben of met een vrouw. groetjes lotte

 28. Ik was getouwd met een man toen ik voor het eerst een echte kus met een vrouw deelde. Dat zachte tedere liefdevolle sensuele gevoel wil ik nooit meer kwijt. Ik deel nu al bijna twee jaar mijn leven met haar en ben gelukkiger dan ooit tevoren.

 29. Mijn eerste zoen.. Ik was volgens mij 16, het was met m’n ex-vriendin. Heerlijk, maar niks vergeleken met die schat die ik nu heb.. ‘t Is zalig, teder, vreselijk opwindend.. ‘t Is nu alweer bijna 3 maanden aan, met kerst zitten we in Parijs. 8) Ik zou haar wel kunnen blijven zoenen..
  Onze eerste zoen was op ‘t asiel – waar we elkaar ontmoet hebben, ik stagiaire, zij vrijwilligster – vlakbij de hondenkennels, vervolgens in het vogelhok (groter dan ‘t klinkt ;)) en daarna bij haar thuis (naast en voor het huis om precies te zijn).
  Liefs!
  P.S. Wendy, ik weet hoe moeilijk het is, mijn moeder is behoorlijk gelovig, schrok zich rot en neemt het niet echt serieus (of nàm het niet echt serieus). Maar nu accepteren ze het wel allebei. Ze moeten er gewoon aan wennen… Maar een tip: confronteer ze niet meteen met een vriendin als je die krijgt/vindt…

 30. ik heb nog niet met een meisje gezoend maar als ik er aan denk word ik echt helemaal gek ik heb ook nog geen vriendin omdat ik er niet voor uit durf te komen ik ben bang dat mijn ouders me dan vies gaan vinden want die vinden het allemaal maar vies ik ben echt wanhopig ik weet niet wat ik moet??????

 31. Mijn eerste kus met een vrouw was vreselijk, maar waarschijnlijk omdat het mijn beste vriendin was. Ik denk dat ik op vrouwen val, maar ik zit gevangen. Zo voelt het tenminste. Het is niet dat ik bang ben voor de reacties van anderen, maar bang om mijn leven om te gooien ben ik wel. Bovendien wil ik meisjes ontmoeten die net als ik zijn. Onzeker, maar eerlijk. Mooi, maar zonder eigendunk. Het enige wat ik tot nu toe tegen ben gekomen zijn meisjes die op seks uit zijn of vreselijk onaantrekkelijke manvrouwen. Als ik dat had gewild was ik wel op mannen gevallen toch?

 32. Mijn eerste kus met een meisje was zaalig. Ik zou het altijd willen doen.
  Ik was op het begin heel zeenuachtig. en uit uidelijk waren we zomaar begonnen. ik hou echt van vrouwen

 33. mijn eerste kus was dood eng ik had al 2 maanden met dat meisje, ze was me allereeste vriendin daaroim durfde ik niet zo goed te zoenen. we stonden tegen over elkaar keken elkaar aan zonder iets te zeggen en toen opeens gebeurde het vanzelf. die kus zal ik nooit vergeten!!sinds dien wil ik al1 nog kussen met vrouwen:D

 34. Die eerste is alweer zo lang geleden.Ik was van alles onder de indruk.Ook die kus.En dan een hele lange relatie.En kussen…ach.Maar nu tjonge wat is het weer lekker,was het bijna vergeten.

 35. Mijn eerste kus was zo lekker dat het naar meer smaakte…. Sinds die zoen volledig van pad af… Dit had ik nooit bij mijn man gevoeld, zo teder, intens, lief, plagerig. Mmmff Mijn hele lichaam stond onder hoogspanning. Zweven ja das het gevoel. 🙂

 36. Jeetje… ik was ook 19, vond vrouwen altijd al wel aantrekkelijk en mijn huidige vriendin bood zich haast aan. Mooie vrouw, ontzettend lief mens en ik wilde het gewoon wel eens proberen. Inderdaad veel tederder als met een man, ik ben nog nooit zo onder de indruk geweest van een zoen… Na haar nog wel een aantal keer met andere vrouwen gezoend, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit dat heb gevoeld als wat ik bij haar kus voelde. Speelt het misschien mee dat ik op haar verliefd was en op die anderen niet 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.