Wil je mijn nummer?

Roze Zaterdag! Wat een fantastische dag was het en het weer zat ook nog eens mee! Ik ben die dag in iedergeval 50 foldertjes rijker geworden! En ik al afvragen waarom al die mensen een rugzak mee hebben… voor de folders dus!

Het plein bom vol! Leuke parade en goede muziek.

En de avond was vol gezelligheid! Veel nieuwe mensen leren kennen, lekker gedanst! Wat wil een mens nog meer. Waar was ik dan? Ik was naar Garbo in de Licht Fabriek in Haarlem.

Maar laat ik dan ook even vertellen dat ik ook naar Flirtation on the Beach ben geweest. Dat was ook een spektakel. Schaar geklede dames op de blote voetjes dansend in het zand op hippe muziek. Echter niet helemaal mijn type feestje, dus ik was er na een paar uur weer weg. Ik denk dat veel vrouwen een beetje chagrijnig waren. Misschien de volgende keer wat minder spanning dames; iedereen verwachtte natuurlijk dat ze spontaan be-flirt werden 😉

Huppa, dus weer terug naar Haarlem en richting Garbo. Van verre waren de dames aanwezig, zelfs Gent was vertegenwoordigd. De avond vloog voorbij, de biertjes vloeiden rijkelijk, veel lachende en dansende dames.

En daar was de flirt… huh verkeerde feest 😛 en het moment dat ze zei: “Wil je mijn nummer?” Het antwoord is: “Ja!” en wat kwam er uit mijn mond: “Nee…” Wijsheid of gewoon dom? “Waarom zei ik dat?”, dacht ik momenten later..


Wijsheid of gewoon dom?

View Results

Laden ... Laden ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.