Wanneer wordt het lente?

Ik heb de afgelopen maanden niet zoveel gepost. Ben echt helemaal in een winterslaap terecht gekomen. Niet veel wezen stappen in de lesbo-scene (wel cool dat we ‘n scene hebben, toch?) en gewoon lekker thuis op ‘t bankje zitten; filmpjes en mijn favoriete series kijken. Maar goed, het is nu wel weer eens tijd om de wereld in te trekken ondanks dat het nog geen 20+ graden is. Eens even kijken wat er zoal te doen valt.. net een nieuwbrief van POINK binnen gekregen, dus ik dacht ik ga maar eens naar hun site toe. En wat zie ik daar volgend weekend spelletjes avond!

Poink organiseert activiteiten voor lesbische vrouwen vanaf 25 jaar in de omgeving Arnhem/Nijmegen. Het leuke van Poink is dat er altijd nieuwe vrouwen op af komen en dat vaak vrouwen alleen komen, dat weet iedereen die voor het eerst kwam, dus er is altijd een heel open sfeer.

Zie hier de agenda: Poink agenda

Je kunt je opgeven via poinkspelletjesavond@gmail.com. Na aanmelding ontvang je alle details per e-mail. Let the games begin!

Dat is opzich wel weer een leuke manier om uit huis te komen.. zit mij af te vragen of ik nog moet oefenen op Skip Bo.. wil natuurlijk wel winnen ­čśë

Maar goed terug naar de titel: Wanneer wordt het lente?

T├ę belachelijk voor woorden hoe lang deze kou aanhoud! Ik wil zonlicht! Warmte! Groen gras en opgewekte bloemetjes die mij toejuichen! Maar nee, we zullen nog even een poosje moeten afwachten. Dan komen vast de lente kriebels ook wel weer terug ­čśë


Lente kriebels

View Results

Laden ... Laden ...

One Reply to “Wanneer wordt het lente?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.