Versieren doe je zo :)

Ik ben met uitgaan niet zo’n jachtig type.. maar vind het des te leuk om lekker van een afstandje te kijken hoe de vrouwen moed in drinken om toch maar eens af te stappen op net die ene vrouw die hun aandacht heeft getrokken.

Ik vind dat persoonlijk wel mooi om te zien dat niet alles via het oh zo veilige internet gaat. Toont toch heel wat lef om op een vrouw af te stappen met de kans dat je een blauwtje loopt. Ik heb vernomen dat blauwtje ook letterlijk opgevat kan worden indien er getracht wordt een vrouw te versieren van een nogal driftige heteroman.

Een ex van mij is een meid die wel een vlotte babbel heeft en sociaal. Ze praat lekker makkelijk over de allerdaagse koetjes en kalfjes en op een of andere manier haakt ze wel een of andere chick (nee.. ik was niet door haar gehaakt op die wijze!). Ik blijf het een kunst vinden… het zit in je of niet.

Okay, de titel doet denken dat ik hier wat tips ga geven over versieren.. maar dat doe ik niet omdat ik daar echt super slecht in ben. Ben er zo eentje met een grote mond en als het puntje bij paaltje komt dan zit/sta ik daar aan de bar en ben ik gewoon te verlegen om wat zinnigs uit mijn mond te krijgen. En de standaard versier uitspraken die zijn echt niet aan mij besteed: “Goh, ken ik jou niet ergens van?”, “Wow, ik moet niet te langĀ in je ogen kijken want anders verdrink ik!” of “Met jou zou ik wel een beschuitje willen eten…” (Net als of iedereeen beschuit in huis heeft, doe mij maar een lekker opgewarmd broodje met een gekookt eitje..)

Maar mochten er lezeressen zijn die denken te weten hoe je een andere vrouw kan versieren zonder direct een blauwtje te lopen… ik lees het graag in een reactie šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.