Uiterlijk door de jaren

Onder het genot van een drankje had ik met wat vriendinnen over het uiterlijk van de lesbische vrouw, hoe dat aan het veranderen is.

Mijn vriendinnenkring bestaat uit 30-ers. We zijn tot de conclusie gekomen dat de dames ouder dan ons vaak typerende lesbisch gekleed gaan: houthakkers blouse, colbert met blouse (net te mannelijk), met de uitzonderingen natuurlijk. Onze generatie is zeer gevarieerd gekleed meer sportief stoer of vrouwelijk. En bij de jongeren zijn eigenlijk de lesbische en hetero meiden niet meer te onderscheiden, ze kleden ‘t zelfde, gewoon wat de nieuwste trend is qua kleding en uiterlijk.

Denk dat vroeger de lesbo’s zich echt moesten/wilden onderscheiden van de hetero vrouw en dat is nu veel minder. Toch wel bedankt aan deze groep vrouwen dat ze ervoor gezorgt hebben dat dat ik mij gewoon mens voel en ik geen statement meer hoef te maken: IK BEN LESBISCHE! ZIE JE DAT NIET!

Wat ga ik vandaag maar eens aantrekken 😉

 

Uiterlijk van een lesbo

View Results

Laden ... Laden ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.