TV-series met een lesbisch tintje

Samen met een vriend hebben we een “ons momentje”. Na werk gaan we met z’n tweeën een serie kijken. En ons oog is gevallen op Sense 8.

Om niet al te gedetailleerd in te gaan op alle scenes met Nomi hier haar profiel in de Netflix serie Sense 8:

Daar zaten we dan te kijken waar deze serie over gaat en whoppa.. daar was ie dan een nogal expliciete scene waarin Nomi en haar vriendin heftig bezig zijn.

Grappige aan alles vind ik hoe het preutse Amerika nu in verschillende series homosexualiteit (ja, er zit ook een homo-stel in) onderdeel van verhaallijnen laat zijn.

Welke series ken jij zoal waarin het thema lesbisch zijn  in voorkomt?

Het thema lesbisch zijn komt voldoende voor in tv-series

View Results

Laden ... Laden ...

5 Replies to “TV-series met een lesbisch tintje”

 1. Orphan black
  Black sails
  Pretty little liars
  Grey’s anatomy
  Rookie blue
  Lost girl
  GTST
  The L word
  Faking it
  The good wife
  En nog veel meer series met een lesbisch tintje 🙂

 2. Orange is the new black: Een Amerikaanse serie op netflix over een vrouwengevangenis. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal van de schrijfster van de serie. Oorspronkelijk hoogopgeleide uit rijke familie afkomstige nette vrouw, die een relatie krijgt met een vrouw die haar meetrekt het criminele circuit in. Onbewust raakt ze betrokken en komt in de gevangenis. De serie volgt beide dames in de gevangenis met de intriges die daarbij komen en de andere vrouwen in de gevangenis. Het is bijzonder hoe de dames tot hevige vluggertjes komen in de bewaakte omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.