Op vakantie met de dames!

Ook dit jaar weer zijn er verschillende vakanties georganiseerd door verschillende dames en grote organisaties in binnen en buitenland. Hier een kleine selectie die ik zo weet te vinden, als jullie nog tips hebben, hoor ik het natuurlijk graag!


Roze Vrouwen Weekend

Met Pinksteren op Schiermonnikoog

Het Roze Vrouwen Weekend is begonnen als “Het PinksterPottenKamp (PPK)” op Schiermonnikoog. Een low budget ontmoetingsweekend voor lesbische vrouwen en lesbische moeders van 25+ tot 90+, met of zonder kinderen, alleen of samen, die het leuk vinden om met, of te midden van, andere lesbische vrouwen te kamperen. Het is een gelegenheid om met gelijkgestemden een weekend door te brengen in de prachtige natuur. Gestart vanuit een vriendinnenclubje in 1991 is het uitgegroeid tot wat het nu is.

Roze Vrouwen Weekend 2017: van vrijdag 2 t/m maandag 5 juni.

http://www.rozevrouwenweekend.nl


Sappho Spring Festival op Lesbos

In mei op Lesbos

Lesbos is zo prachtig in het voorjaar, het eiland staat in volle bloei ! Dit jaar vindt het Lesbos Spring Festival voor de 8e keer plaats !

Steeds meer vrouwen boeken hun vakantie naar Lesbos in mei. Genieten van muziek, theater, dans, sportieve activiteiten, workshops, excursies, lekker eten en drinken, luieren op een terras, zonnen op het strand en … vooral veel plezier maken en genieten met elkaar !

Het Lesbos Spring Festival is een productie van Travel Women Events in samenwerking met lokale ondernemers in Skala Eressos.

VOLLEDIG VERZORGDE FESTIVALREIS 2017

 • Heen vanuit Amsterdam op 15, 18, 22 en 25 mei
 • Terug vanuit Mytilini op 25 en 29 mei en op 01 en 05 juni

www.travelwomen.nl


Flevovuur

In juni in Zeewolde

vakantie002

Flevovuur is een lowbudget kampeerweekend georganiseerd voor les/bi vrouwen, solo of samen.Voor wie haar creativiteit wil delen, inspiratie zoekt of de kunst van het ontspannen beheerst. Houd je ervan om buiten te zijn, te kamperen en een vuurtje te stoken? Op FLEVOVUUR kan dat, je hoeft niets. Kijken wat anderen doen, muziek luisteren, muziek maken, genieten. Samen gaan wandelen of een activiteit aanbieden waar je goed in bent. Zelf doen én anderen laten doen. Sportief, creatief, muzikaal of bij je tent in de zon liggen en kletsen met anderen.

9-11 JUNI 2017

www.flevovuur.nl


POINK kampeerweekend

In juli een weekendje met wat vrouwen weg, rust, buitenlucht en gezelligheid.

www.poink.info


Lesbos Women’s Festival

In september op Lesbos

Op het Griekse eiland Lesbos, in het dorpje Skala Eressos, komen jaarlijks vele lesbische vrouwen genieten van een zonovergoten vakantie. Op verschillende momenten worden er Internationale Women Only Festivals georganiseerd (in mei en september).

9 – 23 September 2017

http://www.travelwomen.nl

http://www.womensfestival.eu

Vakantietips...

View Results

Laden ... Laden ...

6 Replies to “Op vakantie met de dames!”

  1. Op Lesbos wordt er geloof ik niet gekampeerd maar zitten ze in huisjes. Maar is wel weer langer dan een weekend.

   Misschien dat er nog iemand wel wat tips voor je heeft. En anders… ik heb gehoord dat een weekendje Berlijn ook wel interessant is.

 1. Haaaai, Wennn hier!!
  Eigenlijk Wendy 🙂
  Ick fint de site helemaal coOl !!!
  Lijkt me Oowk Wel lEuk, zOn pottenkamp!
  Liewfs Wennn

 2. Al een tijdje speel ik met de gedachte om eens “af te zakken” naar het vrouwenfestival op Lesbos. Ik twijfel nog steeds.
  Heeft er iemand dit al eens gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.