Op vakantie

Roze Vrouwen Weekend

Met Pinksteren op Schiermonnikoog

Het Roze Vrouwen Weekend is begonnen als “Het PinksterPottenKamp (PPK)” op Schiermonnikoog. Een low budget ontmoetingsweekend voor lesbische vrouwen en lesbische moeders van 25+ tot 90+, met of zonder kinderen, alleen of samen, die het leuk vinden om met, of te midden van, andere lesbische vrouwen te kamperen. Het is een gelegenheid om met gelijkgestemden een weekend door te brengen in de prachtige natuur. Gestart vanuit een vriendinnenclubje in 1991 is het uitgegroeid tot wat het nu is.

http://www.rozevrouwenweekend.nl


Sappho Spring Festival op Lesbos

In mei op Lesbos

Lesbos is zo prachtig in het voorjaar, het eiland staat in volle bloei !

Steeds meer vrouwen boeken hun vakantie naar Lesbos in mei. Genieten van muziek, theater, dans, sportieve activiteiten, workshops, excursies, lekker eten en drinken, luieren op een terras, zonnen op het strand en … vooral veel plezier maken en genieten met elkaar !

Het Lesbos Spring Festival is een productie van Travel Women Events in samenwerking met lokale ondernemers in Skala Eressos.

www.travelwomen.nl


Flevovuur

In juni in Zeewolde

vakantie002

Flevovuur is een lowbudget kampeerweekend georganiseerd voor les/bi vrouwen, solo of samen.Voor wie haar creativiteit wil delen, inspiratie zoekt of de kunst van het ontspannen beheerst. Houd je ervan om buiten te zijn, te kamperen en een vuurtje te stoken? Op FLEVOVUUR kan dat, je hoeft niets. Kijken wat anderen doen, muziek luisteren, muziek maken, genieten. Samen gaan wandelen of een activiteit aanbieden waar je goed in bent. Zelf doen én anderen laten doen. Sportief, creatief, muzikaal of bij je tent in de zon liggen en kletsen met anderen.

www.flevovuur.nl


POINK kampeerweekend

In juli een weekendje met wat vrouwen weg, rust, buitenlucht en gezelligheid.

www.poink.info


Lesbos Women’s Festival

In september op Lesbos

Op het Griekse eiland Lesbos, in het dorpje Skala Eressos, komen jaarlijks vele lesbische vrouwen genieten van een zonovergoten vakantie. Op verschillende momenten worden er Internationale Women Only Festivals georganiseerd (in mei en september).

9 – 23 September 2017

http://www.travelwomen.nl

http://www.womensfestival.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.