Nieuwe lesbo’s leren kennen

Het ontmoeten van andere vrouwen kan natuurlijk op veel verschillende manieren.

Nummer 1: Gewoon gaan stappen!

Onder het stappen kom je heus wel iemand tegen. Even een praatje maken… en er hoeft helemaal niets achter te zitten. Okay, vaak zijn die vrouwenfeesten wel een grote vlees-keurings parties… maar er lopen ook net als jou vrouwen rond die andere vrouwen willen ontmoeten gewoon voor de gezelligheid! Via deze weg heb ik enkele goede stap vriendinnen ontmoet!

Nummer 2: Neem een profiel op Femfusion of een andere dating-site

  • Femfusion is wel een site waar je andere vrouwen tegen komt die andere dames willen leren kennen in hun regio en niet altijd voor een relatie. Zet gewoon in je profiel dat je andere vrouwen wil leren kennen en mee te stappen of lekker een terrasje te pakken. Aardig wat kans dat je, voor je ‘t weet lekker aan een biertje of wijntje zit op een of ander zon overgoten terras! (Had zelf ook een dame aangesproken en we zijn nu goede vriendinnen!)
  • Lees de advertenties door! Ik ben een hele poos geleden samen met 19 andere dames op een ski-vakantie geweest! Heel veel lol gehad. En zelfs na vele jaren is het super leuk om ze weer te zien. De dames die in dezelfde regio wonen hebben best wel veel contact met elkaar.
  • Voor de jongere dames raad ik de Expreszo aan!

Nummer 3: De Kringen

Via De Kringen kan je ook dames uit je regio leren kennen. De Kringen hebben verschillende groepen, jongeren, ouderen, dames, heren en gemengd. Je komt bij elkaar thuis en  aan de hand van thema’s wordt over van alles gepraat, onderwerpen die direct of indirect met homo- of biseksualiteit te maken hebben.

Nummer 4: Vrouwen activiteiten

Ondertussen zijn er best wel veel groepen opgericht die vrouwen-activiteiten organiseren. Neem eens de tijd om je daarbij aan te sluiten… lekker casual en ongedwongen 😉

2 Replies to “Nieuwe lesbo’s leren kennen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.