Lesbisch wandelen

Zo leer ik steeds meer over het lesbische leventje. Meerdere (jawel, mannelijke) collega’s wezen mij op een artikel in de Telegraaf over Pottenpad in Groningen.

Jan draait zich om naar mij en zei: “Rosalie, heb je dat gelezen over dat pad in Groningen?” Ik half afwezig: “Nee, ben aan het werk, waar gaat ‘t over?” Jan antwoord: “Lees maar, gaat over lesbische wandelpaden.” Dus ik loop naar zijn werkplek en ga lezen. “Je moet zo’n speldje dragen!” zei Jan. Waarop ik zei: “Laat ik beginnen met wandelschoenen kopen…”

Nog enkele blogs geleden zat ik nog te verkondigen dat de meeste lesbo’s wandelen leuk vinden en nu blijken ze zich gewoon hele paden in Nederland toe te eigenen!

Ik zo nieuwsgierig als ik ben natuurlijk direct op google zoeken naar ‘pottenpad’ en waarempel ik kom de volgende website tegen: http://www.damespad.nl. Dus trek de wandelschoenen uit de kast en vind ergens het speldje (wat voor speldje eigenlijk??? Oh.. even verder kijken Rosalie.. hier zijn de speldjes) en bewandel een van de vele pottenpaden.

 


Ik wist van het bestaan van die pottenpaden

View Results

Laden ... Laden ...

2 Replies to “Lesbisch wandelen”

  1. Het speldje koop je voor heel weinig geld op de dag van de wandeling samen met de beschrijving van de wandeling.
   Het is een leuk aandenken!
   Dus Rosalie en vriendinnen kom op 19 augustus vooral naar Boerderij De Diek’n in Zeerijp voor de opening van Damespad Groningen!
   Voor het programma van het hele weekend zie http://www.dediekn.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.