Lang haar, kort haar

Wel grappig hoe belangrijk haarlengte is bij het kiezen van een partner! Tenminste bij vele dames. Ik vind persoonlijk een spontaan koppie belangrijker dan de lengte van het haar, die kan je d’r altijd afknippen of weer laten groeien.

Zelf heb ik van die fases, een paar jaar lang en een paar jaar kort, zoals je kan zien op de ‘Over mij‘ pagina, ben ik nu in de korte fase, 1 jaar geleden heb ik ‘t er weer af gedaan, was schouderlengte.

Mooiste aan de lengte van je haar, is dat het geen invloed heeft op je innerlijk en karakter: als je lief, sociaal, humorvol, een bitch of jaloers bent… of lekker kust en vrijt 😉  Maakt niet uit hoe je d’r uit ziet… je bent zo!

Ik zit me dan ook af te vragen hoeveel dames een potentiele partner afkeuren op hun haarlengte.

En nèh! Het is echt niet typisch lesbisch om kort haar te hebben!! Ik ken genoeg hetero vrouwen die dat ook hebben!

 


Haarlengte is voor mij

View Results

Laden ... Laden ...

2 Replies to “Lang haar, kort haar”

 1. Zelf vind ik het belangrijkste dat de haarlengte iemand staat en bij iemand past als persoon. Bij de 1 komt zijn/haar gezicht veel beter uit met kort haar en past dat beter bij zijn/haar persoonlijkheid, en bij de ander is dat lang haar. En natuurlijk is het karakter veel belangrijker dan de haarlengte. Ik vind het onzinnig om iemand enkel daarop af te keuren, of op huidskleur, een bril of wat dan ook. Er is zoveel meer!

 2. Als je soms de eisen ziet die de dames aan eventuele partners stellen moet ik wel eens lachen….just dream on in your fantasyworld.
  Velen blijven maar zoeken naar dat ideaalbeeld, stoten huidige partners af omdat deze de kansen op een betere of de ideale partner belemmert…..een hoop dames willen partner met lang haar en nog een 100-tal andere eisen, maar willen wat henzelf betreft geen enkele concessie doen.
  Misschien moet ik het nog maar eens duidelijk stellen…..het gaat om datgene wat je voelt bij de ander, de geborgenheid, de warmte….kortom…de klik…en dan maakt haarlengte, schoenmaat 54, of het figuur van een glasbak niet uit, omdat als je oprecht van de ander houdt, je dit niet eens ziet.

  Stuff to think it over.
  groetjes
  Annetje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.