Hoezo op zoek?

Ik en wat vriendinnen van mij hebben ons aangemeld bij wat datingsites, daar vertoeven wij ons en zo nu en dan resulteerd het in een date met een leuke dame.. of minder leuke dame. En soms houden we ‘t bij een email of berichten wisseling 😀

De vriendinnen die ik heb, wonen her en der in Nederland en hebben verder geen contact met elkaar. Enkele keren komen de dates ter sprake en op een gegeven moment begon ‘t mij op te vallen dat een specifieke dame wel erg op zoek is naar de ware, aangezien ze wel opvallend vaak de revue passeerde. Ze is schijnbaar een nogal jaloer typetje en wil hebben dat je al het contact verbreekt met de buitenwereld.

Ze is er maar druk mee al die contacten onderhouden met al die vrouwen. Ik ga mij voorstellen dat zij een  lijstje bijhoudt met alle dames op de site, wie ze heeft aangesproken, wie haar heeft aangesproken, hoe oud ze zijn, waar ze wonen, hoe gewillig en of de dames halve borderliners zijn zodat ze die makkelijk in d’r valkuil kan loodsen 👿

Oh nee, ze heeft mij nog niet aangesproken, ik ben d’r type niet. Val net buiten de boot, kan jammer genoeg niet mee praten 🙁

Hoe dan ook, kan jullie alleen een tip geven.. wees altijd bewust waar je mee bezig bent. Zet soms even die roze bril af: dat iemand je aandacht geeft is leuk, maar niet ten koste van alles wat je lief hebt.

 


Ik ben bewust hoe de relatie zich vormt?

View Results

Laden ... Laden ...

One Reply to “Hoezo op zoek?”

  1. Name and shame 😉

    Ben niet van de datingsites, al die dates zijn mij te eng, maar kan me voorstellen dat het iets oplevert aan leuke contacten en who knows “de ware prinses op de roze wolk”…. Wanhopige jaloerse dames kom je alleen IRL ook tegen, met of zonder borderline :-)))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.