Gewoon genieten!

Afgelopen vrijdag ben ik wezen stappen in Rotterdam, daar was een vrouwenfeest van THIS = US in Gayplace. Was super leuk, heb mijn portie dansen er weer opzitten! (Ohh, echt! Had gewoon spierpijn!) Vind het wel leuk om bekenden tegen te komen.. vooral omdat ik gewoon in mijn uppie naar zo’n feest ga. Heb wel een beetje lef 😉 Mevrouw Leny was ook van de partij, zij is een 80-jarige vrouw, daar heb ik een babbeltje mee gemaakt, blijf het stoer vinden om op die leeftijd kwiek als een vogeltje met een biertje in de hand tussen de vrouwen te dansen 🙂 Ze is de boel aan ‘t inhalen, ze had d’r coming-out op d’r 60ste! Zo kan ‘t ook! Dat is even wat anders dan op je 20ste je voor het eerst een meid kussen.

Door Leny kwam ik in contact met de dames van Travel Women, de organisatie die de Lesbos vakanties organiseerd. Kijk, dat lijkt me wel leuk om te doen! Twee keer per jaar gaan ze die richting op, in mei en september. Keuzes keuzes, zal ik de mei vakantie gaan doen of die in september. Schijnbaar bestaat de groep uit Nederland uit een vrouw of 150, da’s niet mis! 😎 Zal ik dan toch eens de stoute schoenen aan trekken en mij aan gaan melden? Genieten van een vakantie aan ‘t strand.. ‘k heb er nu al zin in 😀

 


Op reis gaan met andere lesbische vrouwen

View Results

Laden ... Laden ...

One Reply to “Gewoon genieten!”

  1. Wat ik leuk vind om hier te lezen is het feit dat je leny hebt gezien! Haha, die vrouw zag ik 4 jaar geleden voor het eerst op het flevovuur. Dat is een weekend in flevoland, in tent en met allemaal “soortgenoten”. Erg gezellig! En daar liep ze…..op der klompen en pratend met iedereen. Heerlijke verhalen kon ze vertellen!

    Ben blij dat ze nog steeds lekker rondhuppeld!

    groetjes van wilma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.