Een webserie met een lesbisch tintje

Okay, ik was op zoek naar een mooie lesbische kus voor een volgend blogje; terwijl ik wat aan aan het Youtuben (wat een werkwoord!) was en ik kwam ik op de webserie “Anyone But Me”.

Ik wist het bestaan er niet vanaf, dus ik dacht.. misschien anderen ook niet 😎 Dus dat gaan we mooi delen via mijn website. Mocht je in de vakantie niets te doen hebben.. dan kan jij je hiermee wel even vermaken.

Maar goed terug naar Anyone But Me: De serie is in 2008 begonnen en bestaat uit 3 seizoenen. De afleveringen duren tussen de zes en vijftien minuten en volgt een groep tieners die in New York City en in Westchester County wonen. Na het kijken van de serie had ik het idee dat het gewoon een film had kunnen zijn… die is opgehakt in stukkies. Sommige afleveringen zijn een beetje saai, maar anderen zijn wel leuk, schattig en spannend.

De belangrijkste dames zijn Aster en Vivian; Aster verhuist naar Westchester County en laat daarbij Vivian achter. Hoe gaat hun relatie verlopen na deze verhuizing.

De serie is te zien via het Youtube-kanaal AnyoneButMeWebSeries.

Have fun watching!!

 

 

One Reply to “Een webserie met een lesbisch tintje”

  1. ja ik wou ook een serie maken voor youtube maar ja daar zit te veel werk bij ik ben goed met films monteren en een camera maar ja er komt meer bij kijken zo als mensen die voor jou mee willen doen enzo dus heb het maar weer uit me hoofd gezet 🙂

    Nu schrijf ik maar een boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.