Deksels nog aan toe!

Daar zat ik dan terug rijdend van mijn werk naar huis. Het is weer weekend en het perfecte weertje! En dan denk ik… hmmm.. zou wel leuk geweest zijn als ik een vriendin had om ervan te genieten!

In mijn hoofd komen er weer hersenspinsels. Ook voor mij zal wel dé vrouw ergens rondlopen 😎 ik ben d’r alleen nog niet tegen gekomen.. of misschien wel.. maar heb ik ‘t nog niet in de gaten (Ja ben er één met een plank voor m’n kop).

Ik ben opzich wel een erg romantisch persoon en een van die liedjes die steeds weer oppoppen is It might be you van Stephan Bishop.

Van de ene gedachte op de ander, kwam ik op de befaamde uitspraak: Op ieder potje past een deksel. En dan denk ik: ‘Jah, duh!! Verkrijgbaar in alle soorten kleuren en maten!’ Nou, dan meen je er een gevonden te hebben en dan is het schroefdraad niet juist. Met als gevolg dat die deksel eraf valt 😯 en alle inhoud van ‘t potje verspreidt op de grond ligt.

Tegenwoordig bestaat het concept one-size-fits-all! Je ken ‘t vast wel: een t-shirtje, die als je ‘m past òf te strak òf te los zit. Ben er toch wel blij mee, dat het niet zo is met vrouwen, ik heb toch wel mijn voorkeur 😀

Goed, ik vermaak me wel prima zonder partner, maar toch er blijft iets kriebelen. 😉

 


Ik heb mijn deksel

View Results

Laden ... Laden ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.