Anders is okay

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van een jonge dame en daar wil ik even aandacht aan besteden. Ze mailde mij omdat ze ‘anders’ is: ze heeft een spierziekte en epileptische aanvallen. Dus naast dat ze lesbisch is (wat al anders is) heeft ze dit ook nog eens!! Haar dates beoordelen haar hierop en lopen zelfs weg. Hallo waar gaat dit over? 😯

Ik heb ook mijn ding waar ik mee moet leven. Het is niet altijd even makkelijk. Ook ik merk dat het best een issue kan zijn binnen een relatie. Maar omdat ik het heb, maakt het niet dat ik opeens geen relatie aan kan gaan. 😐

Zitten we als lesbische vrouwen al in een ‘hokje’ wordt je nog eens in een kleiner hokje geplaatst: “Lesbisch en anders”.

Ik wed dat iedereen wel anders is, we zijn geen éénheidsworsten. De één heeft iets lichamelijks, de andere iets geestelijks, dat maakt ons uniek! 😎 Je kan één been missen.. maar net zo goed het gevoel voor humor 😀 Het maakt je er niet minder om. Al zijn die mensen die geen humor hebben wel een beetje uhm… saai 😉

 


Als ik er achter kom dat mijn date anders is

View Results

Laden ... Laden ...

2 Replies to “Anders is okay”

  1. Hey! Wat mooi geschreven! Ik ben het er helemaal mee eens. Ook ik heb mijn dingen en ik vind het daardoor moeilijker om iemand te vinden. Vaak ben ik van tevoren al bang dat mensen mij daardoor niet willen, maar eigenlijk heb je helemaal gelijk. Anders zijn is oké (en lesbisch zijn ook). Soms vinden ik dat het iemand juist bijzonderder en unieker maakt. Humor heb ik gelukkig wel zat :). Ik kwam vanmiddag bij toeval op je blog terecht en ik heb met veel plezier je stukjes gelezen. Na heel lang neuzen en schrijven op de dating van expreszo en vele teleurstellingen en uitblijvende reacties, was de moed mij in de schoenen gezakt, maar nu krijg ik ineens weer wat hoop :). Ik ben dus erg blij dat ik je blog vandaag gevonden heb, precies op het goede moment. Als je wilt, mag je me mailen, want ik zou wel meer willen vertellen, maar liever niet allemaal openbaar :). Maar blijf doorgaan met je blog, want het ziet er echt goed uit en ik weet zeker dat het meer mensen helpt :)! Groetjes

  2. ik neem iemand die is zoals ze is ik kyk naar het binnenste van die persoon het uiterlyk is slechts en verpakking ik weet vele kyken enkel naar het uiterlyk maar vaak komt men nadien op en teleurstelling uit,is die meid zo of zo voor my maakt het niet uit als ze maar eerlyk is en ook en hart van goud net als ik dat is belangrykste voor my

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.