Activiteiten, gewoon een keer doen

Rosalie slaat even een nieuw pad in dit jaar: “Het jaar van de activiteiten!” Vorige maand was ik bordspelletjes wezen spelen in Nijmegen en gisteren ben ik naar de Poink borrel geweest in Arnhem. Dit wordt om de 2 maanden georganiseerd. Samen met een vriendin afgesproken om er naar toe te gaan. En ik kan alleen maar één ding zeggen: verrassend gezellig!

De borrel wordt gehouden in Cafe Njoy, een strak ingericht pandje, zo’n 7 à 8 minuten lopen van het station. Met verschillende dames gepraat, je wordt ook zo aangesproken dat is echt wel fijn. Borreltje gedaan, hapje gekregen van iemand. Wat wil een mens nog meer! Ja… ook naar leuke dames kijken natuurlijk!! 😀 Don’t worry, die waren er!

Rond etenstijd aangesloten bij een groep dames en daar zaten we met z’n 8-en te tafelen, dat was leuk!

Het beste compliment dat ik heb gekregen is: een vrouw mij vertelde dat ze informatie van mijn website had gehaald! Dat is toch leuk! Nah, ik had ook een ander compliment gekregen.. dat ik een leuk accent heb.. Twents :p

Maar goed, ik kan jullie dus een ding zeggen, als jullie nog niet naar zo’n activiteit zijn geweest, maar stiekum wel zouden willen, gewoon een keer doen!

Bezoek eens : de Poink! website of Poink! Facebook community

One Reply to “Activiteiten, gewoon een keer doen”

  1. Wat fijn om te lezen! Ik ben nog steeds zoekende in wie ik ben en waar ik van hou. Blij met mogelijkheden tot ontmoeten. Dank. ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.